Hartige taart met ham,kaas,champignons,prei van snelpie deeg
minuten
Ingrediƫnten
- 135 g witte bakmix
- 15 g rijstebloem
- 75 g olie
- 1 dl Water
- 200 g geraspte kaas
- 150 g gesneden ham
- 2 eieren
- 1 Prei
- 200 g Champignons
- naar smaak Peper en nootmuskaat
- Verwarm de oven voor op 225 graden.
- Vermeng de olie, Nutrix rijstebloem, Glutafin witte bakmix en water tot een deeg. Vet de pievorm in.
- Verdeel het deeg over de pievorm.
- Was de prei en de champignons en snijd ze in stukjes.
- Laat de groente goed uitlekken in een vergiet.
- Verdeel de groente over de pievorm.
- Vermeng de ham en kaas en verdeel het over de pievorm.
- Kluts de eieren met nootmuskaat en peper.
- Giet het eimengsel over het vulsel.
Plaats de pievorm in het midden van de oven en bak de taart in 30 minuten gaar.
Tip: Serveer de hartige taart in punten met een frisse salade.